Over Ons - De Vastgoedadviseur Over Ons - De Vastgoedadviseur Over Ons - De Vastgoedadviseur Over Ons - De Vastgoedadviseur

Over Ons

Leer De Vastgoedadviseur beter kennen!
Lees hieronder meer over de visie en werkwijze en oprichter van De Vastgoedadviseur.

Wie We Zijn

Met meer dan 7 jaren ervaring als zelfstandig vastgoedmakelaar besloot Jasper Polfliet, oprichter van De Vastgoedadviseur, het over een andere boeg te gooien.

De Vastgoedadviseur is van mening dat een eigenaar als de beste zijn eigen woning kent en deze bijgevolg ook als de beste kan verkopen! Op deze manier kan men torenhoge commissies besparen!

Echter komt er administratief, juridisch en commercieel heel wat kijken bij de verkoop van een woning.

De Vastgoedadviseur zorgt ervoor dat u zich enkel hoeft te focussen op kandidaat-kopers zo goed mogelijk te ontvangen en rond te leiden waardoor heel wat zorgen van de schouders worden genomen. Bij het hele verkoopproces wordt de eigenaar ondersteund, geadviseerd en begeleid!

Niet alleen bij de verkoop of verhuur van uw woning maar ook bij de zoektocht naar een nieuwe woonst, de start van een renovatie- of bouwproject en de opmaak van een door VLABEL erkend schattingsverslag kan De Vastgoedadviseur u verder helpen.

houses in a row with a landscape
Uw Vastgoedadviseur

Jasper Polfliet

De Vastgoedadviseur werd opgericht door Jasper Polfliet, met meer dan 7 jaar ervaring als erkend vastgoedmakelaar bij vastgoedkantoren die zich specialiseren in het residentiële segment van de vastgoedmarkt.
Met een opleiding in vastgoedmakelaardij en zijn ervaring in renovatie en nieuwbouw leerde hij de kneepjes van alle onderdelen van het vak met tal van mooie resultaten als gevolg!

Wat We Doen

houses in a row with a landscape

De Vastgoedadviseur helpt eigenaars hun woning zelf te verkopen, om zo het betalen van torenhoge commissies te vermijden. Daarbij adviseert, begeleidt en ondersteunt De Vastgoedadviseur de eigenaars in elk onderdeel van het verkoopproces.

Daarnaast helpt De Vastgoedadviseur ook bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Een objectieve blik op uw mogelijke droomwoning kan heel wat kopzorgen besparen. Er wordt daarbij een schatting en een grondige analyse van de woning gemaakt.

Heeft u nood aan een, door VLABEL erkend, schattingsverslag in het kader van een nalatenschap, een schenking, een echtscheiding, een kredietdossier of mogelijks voor een eventuele verkoop? Ook hier helpt De Vastgoedadviseur u graag verder. Indien u aan de start staat van een bouw- of renovatieproject staat De Vastgoedadviseur klaar om u met raad en daad bij te staan.

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)