De Vastgoedadviseur De Vastgoedadviseur De Vastgoedadviseur De Vastgoedadviseur

Onze Diensten

Ontdek hieronder meer over onze dienstverlening!

Wat we voor u kunnen betekenen...

We bieden advies, begeleiding en ondersteuning in de volgende domeinen
 • Advies & Begeleiding bij Schattingen

  De Vastgoedadviseur is als schatter-expert VLABEL erkend. Daarbij helpt hij u graag verder met het uitvoeren van een schattingsverslag dat dient als bijlage bij de aangifte van nalatenschap, bij een onroerende schenking, bij een aanvraag voor een kredietdossier, bij een echtscheiding, voor de aanvraag van een kredietdossier of voor een mogelijke verkoop.
  De Vastgoedadviseur komt op korte termijn langs en levert het verslag vlot af.

 • Renovatie & Nieuwbouw

  Bent u van plan om te (ver)bouwen en weet u niet goed hoe hieraan te beginnen? Door zijn ervaring en kennis adviseert en begeleidt De Vastgoedadviseur u bij elke stap van uw project.
  De Vastgoedadviseur zorgt ervoor dat dit een aangename ervaring wordt met het beoogde resultaat als doel.

 • Verkoop & Verhuur

  Met dit luik wordt de klant volledig ontzorgd van het administratieve, commerciële en juridische doolhof dat komt kijken bij de verkoop of verhuur van zijn vastgoed.
  Bij een verkennend gesprek worden de wensen van de klant besproken.

  De Vastgoedadviseur adviseert en begeleidt u bij elke stap van het verkoop- of verhuurproces zodat u steeds professioneel wordt bijgestaan. Zo wordt een ijzersterk dossier opgemaakt zodat u zich verder geen zorgen hoeft te maken.

  Doet u liever bepaalde zaken zelf? Geen probleem, De Vastgoedadviseur kan u bij elke stap van het proces adviseren en begeleiden.

  Wordt u liever volledig ontzorgd bij de verkoop of verhuur van uw eigendom? Als BIV erkend vastgoedmakelaar zorgt De Vastgoedadviseur voor een A-Z bemiddeling.

 • Aankoopbegeleiding

  De zoektocht naar een nieuwe woonst brengt vaak heel wat kopzorgen met zich mee. Is de woning wel correct geprijsd? Zijn er ergens bepaalde gebreken? Zijn alle documenten in orde? Welk potentieel heeft de woning? Is de woning energiezuinig en kan er verbeterd worden?

  Door zijn ervaring met en kennis van verkoop en aankoop weet De Vastgoedadviseur perfect welke zaken extra uitgelicht moeten worden om u als kandidaat-koper volledig te informeren.